Fastighet

Ekdahls bygg & plattsättning arbetar till stor del med helhetslösningar. Vi utför samtliga service-, underhålls- och renoveringsarbeten åt framförallt bostadsrättsföreningar, privata fastighetsägare, fastighetsförvaltare och fastighetsskötare/drifttekniker. Vi utför även arbeten åt privatpersoner.

Vi samarbetar med flera andra företag och kan erbjuda er vårt breda kontaktnät av kompetenta hantverkare. Goda samarbeten skapar de bästa förutsättningarna för lyckade projekt.

Läs mer

Fastighetsservice

Har ni haft inbrott och behöver byta glas, lås, handtag eller dörr? Har kylen gått sönder hos en av era hyresgäster?

Listan kan göras lång med åtgärder som kan behöva genomföras. Ni är välkomna att kontakta oss när ett problem eller frågetecken dyker upp. Oavsett om det är en reparation eller hjälp med den dagliga skötseln av fastigheten, så ser vi till att det blir gjort. Det spelar ingen roll vad det handlar om. Byta en trasig dörrhållare, byta vitvaror, byta tvättställ eller wc. Ring eller mejla oss. Vi ska göra allt vi kan för att hjälpa er och se till att allting fungerar som det ska.

Mindre servicearbeten utför vi oftast på löpande räkning. Vi lämnar gärna offert på det som ska utföras och använder oss primärt av fast pris alternativt budgetpris. Förmånliga samarbetsavtal eller ram-avtal ingår vi vanligtvis med våra återkommande kunder.

Kontakta oss gärna för mer information.

Bostadsrätts-
föreningar

Behöver er styrelse hjälp med byggtekniska frågor? Har ni svårt att hitta ett byggföretag som kan hjälpa er med all typ av underhåll för er fastighet?

Det finns generellt sett många viljor i en BRF. Om behovet finns så kan vi vara med på era styrelsemöten. Vi har med gott resultat kunnat hjälpa att överbrygga en del problem genom att komma in som en opartisk röst. Kunnat svara på frågor gällande kostnader samt vad som är nödvändigt att renovera, laga eller byta ut.

Det finns många områden som behöver tas hand om i en fastighet. Vi kan hjälpa er med arbeten som rör exempelvis fastighetsskötsel, trädgårdsskötsel, snöröjning, VVS-jour, lås-jour, byggservice, värmeservice, ventilationsservice, OVK-åtgärder, radonmätning, stambyte, miljöinventering, teknisk förvaltning, plåtarbeten, elservice, förråd, säkerhetsdörrar, postboxar, trapphusmålning, låssystem, portrenovering, fönster- & fasadrenovering och all typ av målningsarbeten.

Skicka en förfrågan till oss, så kan vi boka in ett första möte.

Fastighetsägare/
Fastighetsförvaltare

En nyckel till goda resultat är ofta att hålla nere kostnaden på underhållsrenoveringar. Det blir i vissa fall bra och andra gånger mindre bra. Vi kan hjälpa er att hitta en balans i detta och utföra underhållsrenoveringarna innan det blir för dyrt. Hjälpa till med åtgärder som utökar vinstmarginalen.

Till att börja med gör vi förslagsvis en lättare inventering av fastigheten. Där går vi tillsammans med er igenom vad som är renoverat och när. Om det inte redan finns en plan sedan tidigare, så kan vi hjälpa er att lägga upp en över vad som behöver göras och i vilken ordning. Ni väljer självklart om ni vill utföra allt enligt plan eller kanske bara någon del av den.

Det finns många områden som behöver tas hand om i en fastighet. Några av de områden vi kan hjälpa er med är fastighetsskötsel, trädgårdsskötsel, byggservice, åtgärda vattenskador, ytskiktsrenovering, alla typer av målningsarbeten, köksrenovering, badrumsrenovering, VVS-service, låssystem, elservice, värmeservice, ventilationsservice, vitvaruservice, OVK-åtgärder, radonmätning, stambyte, miljöinventering, teknisk förvaltning, plåtarbeten, förråd, säkerhetsdörrar, postboxar, trapphusmålning, portrenovering, tvättstugerenovering, lägenhetsrenovering, takomläggning, fönsterrenovering, fasadrenovering, hyreshöjande åtgärder, handikappanpassningar, standardhöjning och snöröjning.

Vårt mål är att långsiktigt kunna hjälpa er med alla typer av arbeten i er fastighet till ett konkurrenskraftigt pris.

Det brukar vara en fördel att gå ut med tydlig information till sina hyresgäster hur de ska ta hand om sina lägenheter och allmänutrymmen. Vi kan erbjuda er drift- och underhållspärmar till hyresgästerna. Både i pappersformat och filformat till er hemsida.

Vi ser gärna att vi har ett nära samarbete och daglig kontakt med er. Ni får löpande information om hur arbetet går och efter avslutat arbete görs en gemensam besiktning. Vi lovar er kvalité och hög servicenivå till ett lågt pris.

Skicka över en förfrågan, så hör vi av oss inom 24h.

Fastighetsskötare/
Drifttekniker

Oavsett om du tar hand om ett köpcentrum eller ett bostadshus, så ser vi dig som en viktig del & samarbetspartner. Ni sitter oftast på korrekt och viktig information om fastigheten och har god koll på hyresgäster & nycklar. Om vi får möjlighet att samarbeta med er, så kommer vi att behöva er i lika många fall som ni behöver oss. Därför är det viktigt att vi har en nära dialog.

Vi hjälper er gärna med allt som ni behöver hjälp med både i och utanför fastighetsskötseln. Ska ni på semester och behöver en ersättare, så kan ni ringa oss. Har ni fått för många akuta jobb som ni behöver hjälp med, hör av er till oss. Det spelar ingen roll vad det gäller, vi gör allt vi kan för att hjälpa till!

Skicka gärna över ert ärende redan idag.

Kontakta oss

Jag godkänner

Om oss

Ekdahls bygg & plattsättning AB är ett ungt företag med lång erfarenhet från ROT-sektorn.
Vi har ett brett kontaktnät och kan erbjuda våra kunder en helhetslösning oavsett projekt.

Vi är lyhörda, tar ansvar och vill att våra kunder ska känna sig trygga genom hela projektet.
Planeringen inför ett arbete gör vi gärna i nära dialog till våra kunder, för att sedan låta dem slappna av medan vi sköter jobbet och tar hand om alla detaljer.

Vi hittar lösningar och ser till att utföra det som efterfrågats och avtalats. Allt givetvis inom den budget som varje kund har.

Företaget innehar F-skattebevis, behörigheter, är momsregistrerat och erbjuder offerter kostnadsfritt.