Byggservice Stockholm

Att situationer uppstår med ett boende är helt naturligt. Ibland blir dem till större problem och mer akuta. Andra gånger är dem helt utan tidspress och bara ett önskemål att förnya. Brådskande eller inte, så hittar vi lösningar både snabbt och kostnadseffektivt.
Vi hjälper till med allt från att sätta upp en hylla och byta dörrblad till diverse mindre renoveringsarbeten eller försäkringsarbeten.

Ekdahls bygg & plattsättning utgår från södra Stockholm, men utför arbeten runt om i hela Stockholmsområdet.

Läs mer

Byggservice

Inom byggservice är det viktigt att vara flexibel och anpassa arbetet efter önskemål, förutsättningar & behov. Vi är väldigt måna om att våra kunder blir nöjda och att slutresultatet blir som tänkt.

Vi kan hjälpa till att sätta upp badrumsinredning eller montera en bänkskiva. Vill ni ha nya stommar & luckor i köket eller bygga ett insynsskydd mot grannen?
Mindre servicearbeten utför vi oftast fortlöpande. Tveka inte att höra av er till oss. Vi ser till att vara på plats och utföra arbetet så snabbt som möjligt.

Offert lämnas gärna på de arbeten ni vill ha utförda och vi använder oss primärt av fast pris alternativt budgetpris. Förmånliga samarbetsavtal eller ram-avtal ingår vi vanligtvis med våra återkommande kunder.

Kontakta oss gärna för mer information.

Jobba med oss

Vi är alltid på jakt efter fler samarbetspartners. Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Kontakta oss

Jag godkänner

Om oss

Ekdahls bygg & plattsättning AB är ett ungt företag med lång erfarenhet från ROT-sektorn.
Vi har ett brett kontaktnät och kan erbjuda våra kunder en helhetslösning oavsett projekt.

Vi är lyhörda, tar ansvar och vill att våra kunder ska känna sig trygga genom hela projektet.
Planeringen inför ett arbete gör vi gärna i nära dialog till våra kunder, för att sedan låta dem slappna av medan vi sköter jobbet och tar hand om alla detaljer.

Vi hittar lösningar och ser till att utföra det som efterfrågats och avtalats. Allt givetvis inom den budget som varje kund har.

Företaget innehar F-skattebevis, behörigheter, är momsregistrerat och erbjuder offerter kostnadsfritt.