Bostad

Alla bostäder kräver omvårdnad och förnyelse. För slitage blir det, vare sig man vill eller inte.
Ekdahls bygg & plattsättning kan hjälpa er med alla slags reparationer, underhållsarbeten samt renovering både invändigt och utvändigt. Det kan vara allt från att fräscha upp eller laga till om- eller nybyggnad.

Hemmet är vår trygga borg och det förtjänar att tas hand om. Genom kontinuerligt underhåll går det att se till att kostnaden vid reparationer & renoveringar blir lägre. Det är värt att ägna lite tid på då och då för ett fräscht & trivsamt boende.

Läs mer

Bostad

Lägenhetsrenoveringar i Stockholm är något vi gärna hjälper er med.

Behöver ni stambyta lokalt i samband med renoveringen?
Detta är vi specialicerade på och kan utföra väldigt kostnadseffektivt.

Alla typer av arbeten i ert hus eller lägenhet är vi intresserade av att lämna offert på och utföra.
Självklart får ni all dokumentation ni behöver för att försäkra bostaden på nytt eller sälja efter utförd renovering.

Vi har goda inköpskanaler och erbjuder våra kunder kostnadsfri ritning och offert på exempelvis kök från Marbodal och Ballingslöv.

Ekdahls Bygg & plattsättning utför alla typer av måleriarbeten. Från spackling invändigt till målning av fasad utvändigt.

Badrum

Funderar ni på att renovera badrummet? Vill ni göra om det från grunden eller endast uppdatera badrumsinredningen?

Ekdahls bygg & plattsättning kan verkligen badrum och har utfört ett par hundra badrumsrenoveringar genom åren.

Det finns många saker att tänka på när det kommer till att renovera ett badrum. Vi ses gärna på plats för att höra idéer, räta ut frågetecken och se om önskemålen är möjliga att utföra även i praktiken. Vi kan hjälpa er med ett komplett badrumspaket med fasta priser från samtliga hantverksgrupper. Vi har goda inköpskanaler och erbjuder kostnadsfria hembesök & offerter.

Det är av högsta vikt för oss att våra kunder blir nöjda med resultatet, men lika viktigt att vägen dit känns trygg. Genom nära dialog och kommunikation under projektets gång ser vi till att upplevelsen av hela renoveringen blir precis som tänkt, från början till slut. Vi hjälper er att göra bra val vid rätt tillfälle i renoveringen och ser till att ni inte behöver tänka på mer än nödvändigt.

När det kommer till att byta badrumsinredningen finns det även där en hel uppsjö av valmöjligheter. För en optimerad lösning bistår vi gärna med förslag och lösningar med hänsyn taget till badrummets storlek & vinklar.

Skicka en förfrågan till oss, så bokar vi in ett första möte. Vi ser fram emot att få ert förtroende till att göra ett badrum ni länge kommer att njuta av!

Kök

Är det dags att renovera köket? Hela rummet eller bara en del? Byta kakel och bänkskiva? Sätta upp nya skåpstommar och luckor? Eller lägga in nytt golv? Mindre åtgärder eller bygga nytt spelar ingen roll. Vi står till ert förfogande och agerar gärna bollplank. Det är alltid något speciellt med att få hjälpa till med hemmets hjärta. Rummet där många timmar spenderas och härliga måltider avnjuts.

Vi ser till att göra det ännu roligare att laga mat genom att bygga bekväma, genomtänkta och optimerade lösningar. Med våra inköpskanaler ser vi till att hitta det som stämmer bäst överens med våra kunders önskemål.

Vi erbjuder kostnadsfri ritning och offert. Fyll i en ansökan till oss, så går vi vidare och hittar en perfekt lösning för era köksplaner.

Rotavdrag

Ni som köper rot- eller ruttjänster ansöker inte själv om rot- eller rutavdraget.
Det gör vi som utfört arbetet.
Vi drar av en del av arbetskostnaden på fakturan åt er.
Rot- och rutavdraget räknas ihop och är sammanlagt max 50 000 kronor per person och år.
Om ni kan ta del av avdraget eller inte beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag ni gjort.

Läs mer om rot- och rutavdrag här

Kontakta oss

Jag godkänner

Om oss

Ekdahls bygg & plattsättning AB är ett ungt företag med lång erfarenhet från ROT-sektorn. Vi har ett brett kontaktnät och kan erbjuda våra kunder en helhetslösning oavsett projekt.

Vi är lyhörda, tar ansvar och vill att våra kunder ska känna sig trygga genom hela projektet. Planeringen inför ett arbete gör vi gärna i nära dialog till våra kunder, för att sedan låta dem slappna av medan vi sköter jobbet och tar hand om alla detaljer.

Vi hittar lösningar och ser till att utföra det som efterfrågats och avtalats. Allt givetvis inom den budget som varje kund har.

Företaget innehar F-skattebevis, behörigheter, är momsregistrerat och erbjuder offerter kostnadsfritt.